Een ziektekosten verzekering van de FBTO

FBTO is een verzekeringsmaatschappij die is opgericht in 1956, destijds onder de naam Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. FBTO is een onderdeel van Achmea, een grote financiële dienstverlener en verzekeringsmaatschappij in Nederland. Bij FBTO is het onder andere mogelijk om een ziektekostenverzekering af te sluiten, naast andere vormen van verzekering die men hier af kan sluiten.

Verschillende soorten ziektekosten verzekeringen bij FBTO

Bij FBTO kunt u terecht voor twee verschillende soorten ziektekostenverzekeringen. U kunt kiezen uit de traditionele ziektekostenverzekering en de FBTO zorgverzekering. Met de ziektekostenverzekering van FBTO bent u gedekt tegen een wijde variëteit aan medische behandelingen in zowel het binnenland als het buitenland. Voor de precieze dekking kunt u terecht op de website van FBTO, waar alles op staat.

Met een FBTO zorgverzekering kunt u uw verzekering volledig zelf samenstellen zodat u deze naar eigen wens kan invullen. Daarnaast kunt u het hele jaar door de zorgverzekering aanpassen afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Ook zijn er maar liefst negen aanvullende modules waar u gebruik van kunt maken mocht u hier behoefte aan hebben.

U bent met beide verzekeringen gedekt tegen zaken als:

  • Ziekenhuisverpleging
  • Geneesmiddelen
  • Therapieen
  • Kraamzorg
  • Poliklinische hulp

Vergoedt FBTO ziektekosten verzekering mijn prostaat behandeling?

Wanneer u klachten hebt aan uw prostaat is het verstandig om hiermee naar de dokter te gaan. Echter is het wel verstandig om te controleren of uw ziektekostenverzekering het behandelen van de prostaat in het pakket heeft zitten. Wanneer dit namelijk niet het geval is dan zult u de behandeling niet kunnen verhalen en dit kan een erg dure behandeling worden op deze manier.

Dekking van ziektekosten verzekering

Op de site van het FBTO vindt u meer informatie over de dekking van een ziektekostenverzekering van FBTO. Hier zult u vinden dat een prostaatbehandeling wel degelijk binnen het pakket valt en dus (in ieder geval gedeeltelijk) zal worden vergoedt. Hierdoor kunt u met een gerust hart naar het ziekenhuis voor een onderzoek zodat ze er snel bij kunnen zijn.